Bel ons +31 (0)546 30 50 70

Gratis verzending boven de €59,-

Trampoline springmat Proline

Proline Trampoline springmat kopen

Bij buitenplezier-online kunt u terecht voor een Proline trampoline mat.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Trampoline springmat Proline

Een trampoline mat wordt zwaar belast, het is dus ook een logisch gevolg dat een trampoline springmat vaak één van de eerste onderdelen is dat het begeeft. Een goede springmat is van essentieel belang voor zowel uw veiligheid als de kwaliteit en kracht die deze mee geeft als u aan het springen bent. Een goede trampoline mat zorgt namelijk voor betere vering, en optimaal springplezier! Om uw trampoline mat optimale bescherming te bieden raden wij u aan om ook een trampoline bescherm hoes te nemen. Zelfs de beste trampoline springmat zal naar enige tijd last van slijtage krijgen, dit is logisch en moeilijk tegen te gaan. Maar dankzij een trampoline beschermhoes wordt de trampoline springmat op momenten dat de trampoline niet in gebruik is beschermd tegen weersinvloeden zoals, kou, warmte regen of juist zon. Met een trampoline beschermhoes kunt u de levensduur van uw Proline trampoline springmat dus aanzienlijk verlengen.

Trampoline mat versleten

Op het moment dat uw huidige trampoline mat is versleten, is het raadzaam om uw trampoline te voorzien van een nieuwe trampoline springmat. Veiligheid en comfort staan voorop en het is niet voor niets dat wij kiezen voor Proline trampolines en de daarbij behorende trampoline accessoires.

Levertijd op een Proline trampoline springmat

Onze webwinkel is aangesloten bij Webwinkel Keur. U besteld bij Buitenplezier-online een Proline trampoline mat in een veilige betaal omgeving en betrouwbare webwinkel die in de laatste jaren is uit gegroeid tot één van de grootste online aanbieders op het gebied van Proline trampolines en Proline trampoline accessoires. Wij leveren deze kwaliteit trampoline springmatten uit eigen voorraad en binnen 24 uur!

Garantie Proline Trampoline rand

Een Proline trampoline mat staat voor kwaliteit! Niet voor niets geven wij maar liefst 36maanden garantie op een trampoline springmat van Proline. Kortom, als u gaat voor veiligheid en kwaliteit, dan gaat u voor een Proline trampoline mat!