Bel ons +31 (0)546 30 50 70

Gratis verzending boven de €59,-

Trampoline rand Proline

Trampoline rand kopen

Wij zijn gespecialiseerd in Proline trampoline randkussens.

Artikelen 1 tot 15 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Trampoline rand Proline

Een trampoline rand wordt normaliter zwaar belast. Het is dus ook een logisch gevolg dat een trampoline randkussen vaak één van de eerste onderdelen is dat het begeeft. Normaal gesproken springt u natuurlijk op de spring mat maar u zult in de praktijk merken dat u toch (onbewust) regelmatig op de trampoline rand terecht gaat komen. Zelfs de sterkste trampoline randkussens zullen naar enige tijd last krijgen van slijtage. Dit is logisch en moeilijk tegen te gaan. Wat wij u wel kunnen adviseren is een trampoline beschermhoes. De Proline randkussens worden namelijk bloot gesteld aan weersinvloeden want een trampoline staat natuurlijk altijd buiten. Zon, warmte, kou en regen belasten de trampoline rand uiteraard, maar wanneer u een beschermhoes voor een trampoline gebruikt op de momenten dat de trampoline niet in gebruik is zult u de levensduur van uw trampoline rand aanzienlijk verlengen.

Trampoline rand versleten

Op het moment dat uw huidige trampoline rand is versleten, is het raadzaam om uw trampoline te voorzien van een nieuw trampoline randkussen. Het is niet voor niets dat wij kiezen voor Proline trampolines en de daarbij behorende trampoline accessoires. De Proline trampoline randkussens bieden absolute bescherming en veiligheid. Een Proline trampoline rand is extra dik, stug en breed (randen zijn gevuld met 25mm closed cell foam), dit in tegen stelling tot de goedkopere trampoline randen waar in feite bezuinigd wordt op de veiligheid die een trampoline rand u en uw kinderen moet bieden. Het is natuurlijk de bedoeling dat een trampoline beschermrand u goede bescherming biedt tegen de veren en het frame. Tevens zijn de randkussens voor Proline trampolines vervaardigd uit 0.6mm slijtvast pvc materiaal en extra geseald.

Levertijd op een Proline trampoline rand

Onze webwinkel is aangesloten bij Webwinkel Keur. U besteld bij Buitenplezier-online een Proline trampoline beschermrand in een veilige betaal omgeving en betrouwbare webwinkel die in de laatste jaren is uit gegroeid tot één van de grootste online aanbieders op het gebied van Proline trampolines en Proline trampoline accessoires. Wij leveren deze kwaliteit trampoline beschermranden uit eigen voorraad en binnen 24 uur!

Garantie Proline Trampoline rand

Een Proline trampoline beschermrand staat voor kwaliteit! Niet voor niets geven wij maar liefst 36maanden garantie op een trampoline randkussen van Proline. Kortom, als u gaat voor veiligheid en kwaliteit, dan gaat u voor een Proline trampoline beschermrand!

Diverse Proline trampoline randkussens

Deze zware trampoline randkussens zijn verkrijgbaar in de kleur groen of grijs. Uiteraard is een trampoline rand verkrijgbaar voor alle ronde trampolines en rechthoekige trampolines.