Bel ons +31 (0)546 30 50 70

Gratis verzending boven de €59,-

Ronde trampoline Proline

Ronde Proline trampoline kopen

Let op! Ivm onvoorziene drukte is niet alles op voorraad. Mail ons voor actuele voorraden voordat u besteld! Levertijd kunnen uitlopen, onze excuses.

Buitenplezier-online.nl is specialist in ronde Proline trampolines.

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom een ronde Pro-Line trampoline kopen bij Buitenplezier-online.nl

Ronde Proline trampolines behoren tot de beste trampolines als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Dit is één van de redenen dat Buitenplezier-online.nl al jaren met Avyna, de importeur van Proline trampolines samenwerkt. Proline hanteert hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid van haar ronde trampolines. De ronde Proline trampolines zijn verkrijgbaar in de kleur groen of grijs. De beschikbare ruimte is bij de aanschaf van een ronde trampoline natuurlijk van groot belang, maar geen paniek wij hebben diverse afmetingen ook geschikt voor kleinere ruimtes. Om u de verschillen en voordelen tussen een kwaliteit trampoline en een goedkope trampoline te laten zien raden wij u aan om onderstaande video een rustig te bekijken.

Levertijd op een ronde Proline trampoline

Wij leveren deze kwaliteit trampolines uit eigen voorraad en binnen 24 uur (m.u.v. weekenden en feestdagen)! Als u de ronde Proline trampoline voor 12.00uur besteld heeft u deze gegarandeerd de volgende werkdag in huis. U krijgt van ons een email met informatie over het transport zodat u ongeveer weet hoe laat de chauffeur de trampoline bij u komt bezorgen.

Bekijk eerst eens de Proline trampoline video met uitleg van Rea Lenders, 10-voudig Nederlands kampioen trampoline springen!Is een ronde Proline trampoline veilig

Ronde Proline trampolines van Avyna zijn TUV en AIB gekeurd en voldoen aan de gestelde Europese veiligheidseisen. De veiligheid voor u en uw kinderen staat voorop, daarom is het belangrijk om bij de aanschaf van een ronde trampoline goed te kijken naar de veiligheid die een trampoline biedt. Pro-line hanteert hoge eisen op het gebied van veiligheid. Zo zijn de uitstekende delen voorzien plastic dopjes. De veren van de Proline trampoline worden door de dikke en brede trampoline rand goed afgedekt en beschermd. Wanneer de veren niet goed worden afgeschermd kunt u namelijk snel tussen de trampoline veren vallen met b.v. uw handen of voeten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een trampoline rand kussen dient u te beschermen tegen de veren van de trampoline maar ook tegen het zware frame waar u zich aan kunt bezeren. Daarom heeft een ronde Proline trampoline niet alleen brede trampoline rand maar is de trampoline rand ook veel stugger, dikker en goed gevuld zodat u zich niet direct bezeert wanneer u valt op het frame i.p.v. de spring mat. Ook zijde linkse stabiliteit van ronde trampolines is belangrijk, als u niet in het midden, maar aan de zijkant van de spring mat aan het springen bent wilt u natuurlijk niet dat uw trampoline om kiept. Dit kan gewoon op een Avyna Proline trampoline, want deze trampoline blijft zonder om te vallen of verschuiven gewoon op zijn plek staan. De verbindingsstukken tussen de trampoline spring mat en de veren zijn gemaakt van kunststof, voor de stevigheid zit er een metalen plaat in. De verbindingsstukken zijn dicht (bij goedkope trampolines zijn deze vaak open waardoor je er gemakkelijk met een b.v. een vinger in vast zou kunnen komen te zitten). Om veilig op de trampoline te komen hebben wij een mooi trampoline trapje! Als u voor extra veiligheid gaat kunt u ook eens denken aan een Proline veiligheidsnet. Een trampoline veiligheidsnet dient ter bescherming en dient dus sterk en stevig te zijn Het Protine trampoline veiligheidsnet voldoet hier aan en kan tevens kan goed worden afgesloten zodat u niet van de trampoline kunt vallen.

Garantie ronde Proline trampoline

Omdat Proline staat voor kwaliteit geven wij 10 jaar garantie op het stalen frame en 3 jaar op de stevige spring mat. De trampoline rand, de springveren en het veiligheidsnet worden geleverd met 12 maanden garantie. Kortom, als u gaat voor kwaliteit, dan gaat u voor een ronde Proline trampoline!

Afmeting ronde Proline trampolines

  • * Proline trampoline 6 heeft een diameter van 200cm
  • * Proline trampoline 8 heeft een diameter van 250cm
  • * Proline trampoline 10 heeft een diameter van 300cm
  • * Proline trampoline 12 heeft een diameter van 370cm
  • * Proline trampoline 14 heeft een diameter van 430cm