Bel ons +31 (0)546 30 50 70

Gratis verzending boven de €59,-

Rechthoekige trampoline Proline

Rechthoekige trampoline Proline kopen

Let op! Ivm onvoorziene drukte is niet alles op voorraad. Mail ons voor actuele voorraden voordat u besteld! Levertijd kunnen uitlopen, onze excuses.

Wij zij gespecialiseerd in rechthoekige Proline trampolines.

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Waarom een rechthoekige Pro-Line trampoline kopen bij Buitenplezier-online.nl

Rechthoekige trampolines van Proline behoren tot de beste trampolines als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Dit is één van de redenen dat Buitenplezier-online.nl al jaren met Avyna, de importeur van Proline trampolines samenwerkt. Proline hanteert hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid van haar rechthoekige trampolines. De rechthoekige Proline trampolines zijn verkrijgbaar in de kleur groen of grijs. De beschikbare ruimte is bij de aanschaf van een rechthoekige trampoline van Proline natuurlijk van groot belang, maar geen paniek wij hebben diverse afmetingen ook geschikt voor kleinere ruimtes. Om u de verschillen en voordelen tussen een kwaliteit trampoline en een goedkope trampoline te laten zien raden wij u aan om onderstaande video een rustig te bekijken.

Levertijd op een rechthoekige Proline trampoline

Wij leveren deze kwaliteit trampolines uit eigen voorraad en binnen 24 uur (m.u.v. weekenden en feestdagen)! Als u de rechthoekige Proline trampoline voor 12.00uur besteld heeft u deze gegarandeerd de volgende werkdag in huis. U krijgt van ons een email met informatie over het transport zodat u ongeveer weet hoe laat de chauffeur de trampoline bij u komt bezorgen.

Bekijk eerst eens de Proline trampoline video met uitleg van Rea Lenders, 10-voudig Nederlands kampioen trampoline springen!Is een rechthoekige Proline trampoline veilig

Rechthoekige Proline trampolines van Avyna zijn TUV en AIB gekeurd en voldoen aan de gestelde Europese veiligheidseisen. De veiligheid voor u en uw kinderen staat voorop, daarom is het belangrijk om bij de aanschaf van een rechthoekige trampoline goed te kijken naar de veiligheid die een trampoline biedt. Pro-line hanteert hoge eisen op het gebied van veiligheid. Zo zijn de uitstekende delen voorzien plastic dopjes. De veren van de Proline trampoline worden door de dikke en brede trampoline rand goed afgedekt en beschermd. Wanneer de veren niet goed worden afgeschermd kunt u namelijk snel tussen de trampoline veren vallen met b.v. uw handen of voeten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een trampoline rand kussen dient u te beschermen tegen de veren van de trampoline maar ook tegen het zware frame waar u zich aan kunt bezeren. Daarom heeft een rechthoekige Proline trampoline niet alleen brede trampoline rand maar is de trampoline rand ook veel stugger, dikker en goed gevuld zodat u zich niet direct bezeert wanneer u valt op het frame i.p.v. de spring mat. Ook zijde linkse stabiliteit van rechthoekige trampolines is belangrijk, als u niet in het midden, maar aan de zijkant van de spring mat aan het springen bent wilt u natuurlijk niet dat uw trampoline om kiept. Dit kan gewoon op een Avyna Proline rechthoekige trampoline, want deze trampoline blijft zonder om te vallen of verschuiven gewoon op zijn plek staan. De verbindingsstukken tussen de trampoline spring mat en de veren zijn gemaakt van kunststof, voor de stevigheid zit er een metalen plaat in. De verbindingsstukken zijn dicht (bij goedkope trampolines zijn deze vaak open waardoor je er gemakkelijk met een b.v. een vinger in vast zou kunnen komen te zitten). Om veilig op de trampoline te komen hebben wij een mooi trampoline trapje! Als u voor extra veiligheid gaat kunt u ook eens denken aan een Proline veiligheidsnet. Een trampoline veiligheidsnet dient ter bescherming en dient dus sterk en stevig te zijn Het Protine trampoline veiligheidsnet voldoet hier aan en kan tevens kan goed worden afgesloten zodat u niet van de trampoline kunt vallen.

Garantie rechthoekige Proline trampoline

Omdat Proline staat voor kwaliteit geven wij 10 jaar garantie op het stalen frame en 3 jaar op de stevige spring mat. De trampoline rand, de springveren en het veiligheidsnet worden geleverd met 12 maanden garantie. Kortom, als u gaat voor kwaliteit, dan gaat u voor een ronde Proline trampoline!

Afmeting rechthoekige Proline trampolines

  • * Proline 13 rechthoekige trampoline heeft een afmeting van 275 x 190 cm
  • * Proline 23 rechthoekige trampoline heeft een diameter van 300 x 230 cm