Bel ons +31 (0)74 852 72 64

Gratis verzending boven de €59,-

Trampolines

Proline trampoline kopen

Buitenplezier-online.nl is gespecialiseerd in Proline trampolines.

Proline trampolines behoren tot de beste trampolines als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Dit is één van de redenen dat Buitenplezier-online.nl al jaren met Avyna, de importeur van Proline trampolines samenwerkt. Proline hanteert hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid van haar trampolines. Om u de verschillen en voordelen tussen een kwaliteit trampoline en een goedkope trampoline te laten zien raden wij u aan om onderstaande video eens rustig te bekijken.

Artikelen 1 tot 15 van 164 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 164 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Levertijd op een Proline trampoline

Onze webwinkel is aangesloten bij Webwinkel Keur. U besteld bij Buitenplezier-online een Proline trampoline in een veilige betaal omgeving en betrouwbare webwinkel die in de laatste jaren is uit gegroeid tot één van de grootste online aanbieders op het gebied van Pro-Line trampolines van Avyna. Wij leveren deze kwaliteit trampolines uit eigen voorraad en binnen 24 uur!

Bekijk eerst eens de Proline trampoline video met uitleg van Rea Lenders, 10-voudig Nederlands kampioen trampoline springen!Ronde trampoline of toch een rechthoekige trampoline

Proline trampolines zijn er in diverse afmetingen. Wij hebben al een kleine Proline trampoline van 100cm maar er zijn ook grote Proline trampolines van 430cm doorsnee. Pro-Line biedt ronde trampolines en rechthoekige trampolines aan. Het voordeel van een ronde trampoline is dat u door de vorm sneller op gevoel in het midden van de trampoline blijft springen ten opzichte van een rechthoekige trampoline. De Proline trampolines zijn verkrijgbaar in de kleur groen of grijs. Proline trampolines behoren tot de meest verkochte trampolines van Nederland. De prijs / kwaliteit verhouding van de Proline trampoline is perfect. Proline maakt het verschil door alleen maar hoogwaardig materiaal te gebruiken zoals dubbel gegalvaniseerd staal dat voor het frame en de veren wordt gebruikt. Daarnaast maken ze bij het springdoek gebruik van speciaal kunststof dat waterdoorlatend is en daardoor snel droogt. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw Proline trampoline.

Is een Proline trampoline veilig

Proline trampolines van Avyna zijn TUV en AIB gekeurd en voldoen aan de gestelde Europese veiligheidseisen. De veiligheid voor u en uw kinderen staat voorop, daarom is het belangrijk om bij de aanschaf van een trampoline goed te kijken naar de veiligheid die een trampoline biedt. Pro-line hanteert hoge eisen op het gebied van veiligheid. Zo zijn de uitstekende delen voorzien plastic dopjes. De veren van de Proline trampoline worden door de dikke en brede trampoline rand goed afgedekt en beschermd. Wanneer de veren niet goed worden afgeschermd kunt u namelijk snel tussen de trampoline veren vallen met b.v. uw handen of voeten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een randkussen dient u te beschermen tegen de veren van de trampoline maar ook tegen het zware frame waar u zich aan kunt bezeren. Daarom heeft een Proline trampoline niet alleen brede trampoline rand maar is de trampoline rand ook veel stugger, dikker en goed gevuld zodat u zich niet direct bezeert wanneer u valt op het frame i.p.v. de spring mat. Ook zijde linkse stabiliteit van trampolines is belangrijk, als u niet in het midden, maar aan de zijkant van de spring mat aan het springen bent wilt u natuurlijk niet dat uw trampoline om kiept. Dit kan gewoon op een Avyna Proline trampoline, want deze trampoline blijft zonder om te vallen of verschuiven gewoon op zijn plek staan. De verbindingsstukken tussen de trampoline spring mat en de veren zijn gemaakt van kunststof, voor de stevigheid zit er een metalen plaat in. De verbindingsstukken zijn dicht (bij goedkope trampolines zijn deze vaak open waardoor je er gemakkelijk met een b.v. een vinger in vast zou kunnen komen te zitten). Om veilig op de trampoline te komen hebben wij een mooi trampoline trapje! Als u voor extra veiligheid gaat kunt u ook eens denken aan een Proline veiligheidsnet. Een trampoline veiligheidsnet dient ter bescherming en dient dus sterk en stevig te zijn Het Protine trampoline veiligheidsnet voldoet hier aan en kan tevens kan goed worden afgesloten zodat u niet van de trampoline kunt vallen.

Garantie Proline trampoline

Omdat Proline staat voor kwaliteit geven wij 5 jaar garantie op het stalen frame en 2 jaar op de stevige spring mat. De rand, de springveren en het veiligheidsnet worden geleverd met 12 maanden garantie. Kortom, als u gaat voor kwaliteit, dan gaat u voor een Proline trampoline!