Bel ons +31 (0)546 30 50 70

Gratis verzending boven de €59,-

Coolfit Harmonicadoek

Coolfit Harmonicadoek of harmonicadoeken bestellen

Buitenplezier-online.nl is specialist in Coolfit harmonicadoeken. Coolfit Harmonica schaduwdoeken geven een sfeervolle uitstraling aan uw tuin en bieden verkoeling en bescherming tegen schadelijke UV straling.

Artikelen 1 tot 15 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom een Coolfit harmonicadoek kopen

De Coolfit harmonicadoeken van Nesling hebben in 2008 de Tuinidee Award gewonnen. De Nesling harmonicadoeken zijn vuil, vocht en schimmelwerend. Aan het einde van het seizoen (april t/m september) kunt u het harmonica schaduwdoek eenvoudig met een beetje water en wat groene zeep reinigen. Mede door het mooie design van de Nesling harmonicadoeken, de functionaliteit zoals het gemakkelijk monteren of te demonteren en de bescherming tegen warmte en schadelijke UV-straling maken deze Coolfit harmonica schaduwdoeken zeer geliefd.

Coolfit harmonicadoek montage

Een harmonicadoek is gemakkelijk te plaatsen, bekijk de korte instructie video's voor een Nesling harmonicadoek op ons youtube kanaal. De harmonicadoeken worden geleverd inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen (excl. houtpakket)!

Coolfit harmonicadoek op maat

Een Coolfit harmonica schaduwdoek is in diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar, maar ook voor een harmonica schaduwdoek op maat kunt u bij ons terecht. Voor een Coolfit harmonicadoek op maat geldt dat wij maximaal tot 4 meter breed en 6 meter lang kunnen produceren. Interesse in een Nesling harmonica schaduwdoek op maat stuur ons dan een email met de gewenste afmetingen die het maatwerk harmonicadoek moet hebben en wij sturen u geheel vrijblijvend een prijsopgave met tekening voor het opgevraagde Nesling harmonicadoek op maat. De levertijden voor maatwerk zijn in het hoogseizoen gemiddeld 3 tot 4 werkweken.